Marching Church

  • Hungry
    Los Angeles 2014

Elias Bender Rønnenfeldt synger og giver fagter til orkestret, som har en varierende besætning. En ambivalent leg på vejen, som ridser og ler forskudt. En frivol positionering i usikre tilværelser som spørger alment om glæde er en vane. En kollektivt flamboyant slingrevals tæt på, men alligevel udenom postpunkens arketyper.

Throughout The Borders ”Throughout The Borders” 7”-single (2012) Forside.

Throughout The Borders Back ”Throughout The Borders” 7”-single (2012) Bagside.

Vokal: Elias Bender Rønnenfelt

Trommer: Anton Rothstein

Bas: Kristian Emdal

Guitar: Bo Høyer Hansen

Cello: Cæcilie Trier

Elektronik: Frederikke Hoffmeier

Elias Bender Rønnenfelt er også frontfigur i Iceage og har tidligere været medlem af nu opløste Pagan Youth og Vår (oprindeligt War).

Anton Rothstein slår også på trommer i Lower samt i nu hedengangne Sexdrome.

Kristian Emdal spiller bas i Lower og arbejder også med elektronik i duoerne Olymphia og Age Coin – og var bassist i nu inaktive Vår (oprindeligt War).

Bo Høyer Hansen er også bassist i Sexdrome samt forsanger og guitarist i bandet Hand of Dust.

Cæcilie Trier driver også soloprojektet CTM, og hun tager ligeledes del i Valby Vokalgruppe og The Choir of Young Believers. Og så medvirker hun lejlighedsvis hos Lower og Andreas Führer & The New Brown. Tidligere har hun været medlem af de hedengangne bands Chimes & Bells og Le Fiasko.

Puce Mary optræder også solo som Puce Mary og som Amphetamine Logic. Og hun er ligeledes en del af grupperne Fejhed, Loke Rahbek & Puce Mary, Severe Photography og Document One.

At Night Cassette ”At Night” Cassette tape (2010).

At Night 7” ”At Night” 7”-single (2010).